Рефинансирайте ипотеката си и
спестете хиляди. 9 от 10 успяват.

Безплатно е!

За срока на ипотеката бихте спестили:

Лесно е! Ама много лесно!

Какво да очаквам?

1
днес
Едно обаждане
За детайлите
2
ден-два
Изпращаме Ви оферти
Без ангажимент
3
2-3 седмици
Вадим документите
Ако желаете
4
до месец
Изповядвате при нотариус
Готово!

Още се съмнявате?
Вижте какво казват хора, на които вече помогнахме.

Уж бях с връзки, а съм плащал с 350 лв повече на месец
- Михаил Иванов
Освободихме съдлъжника ми, успях да взема втори имот
- Ангел Петров
С две кафета и един телефонен разговор спестих 4000 лв на година
- Ваня Младенова

Защо точно сега?

Условията отдавна не са били по-добри!

Питат ни често:

Да не стане така, че каквото спестя отива за разходи по рефинансирането?

Няма. В момента дори има банки, които поемат частично или цялостно разходите по прехвърляне на ипотеката. Нашата услуга е безплатна.

Не е ли много сложно и скъпо?

Не е сложно, ако използвате професионалисти. Нашите партньори имат 14+ години опит и хиляди обслужени клиенти. Ролята им е да свършат всичко за вас, включително и да извадят и подготвят необходимите документи за сделката.

Колко време отнема?

Около месец, но Вие не правите нищо през това време. Има един телефонен разговор, за да съберем детайлите за Вашия конкретен казус. След това събираме оферти , ако си харесате, давате зелена светлина и ние можем да извадим нужните документи вместо Вас (отнема ни около две седмици), преглеждаме заедно новия договор и сте на нотариус. Честито!

Защо да ползвам този уебсайт, за да намеря банка?

Всички познаваме някого в банка и изкушението да се обадим директно е голямо - изглежда просто. В повечето случаи още първата банка е готова да отпусне кредит и купувачите спират там, което е грешка.

Дори това да е банка на приятел или Вашата банка от години, без да съберете няколко конкурентни оферти, няма да получите най-добрите условия, които сте можели да вземете. Най-добрата оферта не е въпрос на връзки, а следствие на комбинацията от добро познаване на пазара (който се мени всеки ден) и конкуренция между банките.

Колко струва услугата и кой плаща за нея?

Услугата се изпълнява в партньорство с кредитен посредник. Тази роля е регулирана от БНБ, затова проучихме пазара и избрахме партньор с опит и репутация, които отговарят на нашето разбиране за пазар без скрито-покрито.

Ние ще получим малка сума от банката ( която и банка да изберете ), защото цялата работа по подготовка на документите за кредита Ви ще е свършена.

Как да съм сигурен, че ще защитите моя интерес, а не вашия?

Интересите ни съвпадат - ако не получите най-добрата оферта и не останете доволни от услугата, няма да стигнете до сделка.

Имам „позната" в банка защо просто да не й звънна?

Служител в банка (дори на висока мениджърска позиция) не може да постигне условията, които ние можем, по една проста причина - няма поглед върху пазара. Ние използваме, че банките се конкурират + отстъпките, които получаваме за обеми + знанията си за различните продукти, за да намерим най-доброто за конкретния случай.

А защо просто да не се обадя в моята банка?

Практиката показва, че при предоговаряне на условия по кредит във Вашата банка трудно ще постигнете условията, които бихте получили при рефинансиране в друга банка. Конкуренцията на пазара между банките работи във Ваша полза.

Ако всичко е толкова страхотно защо всички не ползват тази услуга?

Не я разбират. Колкото по-развит и прозрочен е пазарът, толкова по-популярна е тя и хората рефинансират ипотеката си по няколко пъти. За банките това не е идеално - хем дават по-ниски условия, хем плащат на посредника, така че пестите на банките (не на себе си), когато не използвате консултант.

Защо да изберете нас?

Две неща: експертиза на терен и дигитално преживяване

години опит
консултирани клиента
милиона лева
часа за оферта

Имате специфичен случай?

Всъщност всеки клиент има нещо, от което се притеснява. Наша работа е да Ви помогнем това да не Ви спре.

Каквото договорим “на оферта”, това става на сделка. Без изненади при нотариуса.

Янко Ценов
14г. опит в кредитиране

Дават ни най-добрите оферти, защото знаят, че иначе водим клиента другаде.

Бисер Божков
14г. опит в кредитиране

Дори ниско ГПР не значи най-добра оферта, ако банката не отпусне цялата сума

Ростислав Русев
8г. опит в кредитиране

Банките, с които работим

Тази услуга се предоставя в партньорство с Кредит Навигатор ООД, регистриран посредник в БНБ с номер BCI00004. Enoti.bg не изготвя оферти и не предоставя консултации на клиенти за ипотека.